Cosmopolite er nå en del av Keychange!

Judith hill + logo av Keychange og Cosmopolite

Cosmopolite er nå en del av Keychange!

Norsk musikkindustri forplikter seg til likestilling!

Cosmopolite Scene er stolt over å kunngjøre at vi nettopp har signert med Keychange om kjønnsjustering for å oppnå 50% representasjon av kvinner og underrepresenterte kjønn.

Cosmopolite Scene er et konserthus i hjertet av Oslo. Gjennom de siste 30 årene har vi utviklet oss til å bli en av de mest sentrale scenene for lokal og internasjonal verdensmusikk, jazz, soul og funk. Et av våre formål er mangfold - å være en arena for alle stemmer og kulturelle uttrykk. Vi ønsker å være en del av Keychange, fordi mangfold også gjelder kjønnsbalanse og inkludering for kjønnsminoriteter, noe Cosmopolite Scene har som mål å oppnå.

Finn alle de norske Keychang medlemmene her. Litt mer om Keychange: Som kampanjer for likestilling innen musikk investerer Keychange i nye talenter med et årlig deltakelsesprogram, mens de fortsetter å oppmuntre festivaler, konferanser og et voksende utvalg av musikkorganisasjoner og institusjoner til å signere et løfte om å inkludere minst 50% kvinner og underrepresenterte kjønn i programmering, bemanning og videre. Den nåværende listen spenner over 40 land og over 400 organisasjoner.

I tillegg til den pågående Keychange Pledge, blir 74 deltakere - en liste bestående av nye artister og innovatører innen musikkbransjen - valgt ut hvert år fra hele Europa og Canada for å delta i internasjonale festivaler, utstillingsarrangementer, samarbeid, samt et program innenfor creative labs.

Oslo World, sammen med sponsorene Talent Norge og Norsk Tipping, er Keychange-partnerene som koordinerer og støtter aktiviteter i Norge. Oslo World er også festivalpartner for Keychange i Norge.

De 3 nye Keychange-ambassadørene er Mari BoineAURORA and Samsaya.

Logo: Keychange    Logo: Co-funded by the Creative Europe programme of the European Union