Cosmopolite

Fatoumata Diawara by Lars Opstad
Bombino by Lars Opstad
Cory Henry by Urszula Tarasiewicz
Amadou & Mariam by Urszula Tarasiewicz
Mulatu Astatke by Urszula Tarasiewicz
OUM by Urszula Tarasiewicz
Gregory Porter by Urszula Tarasiewicz

Cosmopolite

En av landets mest spennende scener tilbyr et stort utvalg av muligheter; konserter, musikaler, kongresser, seminarer, kick-off, jubileer... Med andre ord alle begivenheter som trenger en scene.

En unik sal i et av Oslos flotteste bygg med kulturhistorie tilbake fra 1928. Lokalet, som opprinnelig ble bygget som en kino, har opp gjennom årene huset mange av verdens største artister innenfor smalere sjangre fra alle verdensdeler.

Cosmopolite består av hovedsal med et stort galleri og har en maksimum kapasitet på 750 personer (umøblert). Stoler for inntil 550 sitteplasser er tilgjengelig. Vi har alle rettigheter.

Salen har fast video/dataprojektor med stort widescreen-lerret, trådløse mikrofoner og nødvendig AV-teknikk. Det er eget PA og lysrigg i salen.

Lokalet egner seg også ypperlig for stående bespisning fra 150 til 400 personer, og vi gjennomfører formelle (eller uformelle) middager for grupper fra 80 til 150 personer. Lokalene rommer også garderober, billettluke og toaletter, samt et flott inngangsparti gjennom Soria Morias spektakulære fasade.