Belleville

Sidsel Walstad by Lasse Brown
Sidsel Walstad by Lasse Brown
Alsarah & The Nubatones by Urszula Tarasiewicz

Belleville

Belleville Scene har fått navnet sitt etter det mangfoldige nabolaget, Belleville, i Paris. Salen har en kapasitet på 200 stående og 140 sittende. Publikum er fordelt over flere nivåer, noe som gir en helt unik romfølelse og en intim klubbopplevelse. Det finnes ingen saler som Belleville i Oslo.

På grunn av nærheten til publikum og størrelsen på scenen er Belleville ypperlig til intime konserter, klubbkonsepter, teater, panelsamtaler, debatter, stand-up og mindre produksjoner av alle slag. Scenen kan også bygges ut, noe som utvider bruksmulighetene.

På galleriet i salen, finner vi en bar. Med varme farger, konsertplakater på veggene og cafébord, blir baren et hyggelig sted å ta seg noe å drikke under arrangementet. Vi har også cocktailbaren, Bar Souk, rett utenfor Belleville som kan benyttes før, under og etter konsert.

Scenen deler det monumentale og atmosfæriske inngangspartiet med hovedscenen, og sidegangen som leder inn mot scenen er fantastisk til mottakelser, stander og lignende. Ta kontakt hvis du vil planlegge ditt arrangement med oss!