Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Cosmopolite Scene ønsker å besvare alle spørsmål du måtte ha knyttet til vår aktivitet her på huset. Finner du ikke svar på det du lurer på under, er det bare å henvende seg til oss direkte på info@cosmopolite.no

Covid-19 tiltak

Cosmopolite Scene er opptatt av at våre arrangementer skal være en trygg arena for publikum og har i den forbindelse opparbeidet en rekke nye rutiner for å sikre dette.

Alle gjester får tildelt et sitteplasser ved inngangen blir besøkende bedt om å registrere kontaktinformasjon slik at Cosmopolite Scene har kontaktinformasjon, av hensyn til smittesporing. 

I tillegg har vi bordservering, god avstand mellom kohorter, tilgjengelig hånddesinfeksjon i alle rom og oppgraderte renholdsrutiner.

Sittende konsert

Alle våre arrangementer under Covid-19 pandemien er sittende med 1 meter avstand fra skulder til skulder mellom kohorter. Du vil få tildelt et setenummer sammen med din eventuelle gruppe under ankomst. Det vil ikke være anledning til å bytte plass underveis.

Barservering

Under alle våre arrangementer blir det bordservering fra bar. Scann QR-koden på bordet ved å holde kameraet over den. Deretter bestiller du varer via appen som kommer opp og betaler med mobilen. Våre barmedarbeidere mottar bestillingen og behandler den så raskt som mulig. Dette gjør vi for å hindre kontaktkjøp.

Oppmøte og billettsalg

Vi belager oss på å sluse inn publikum så raskt som mulig, samt unngå unødig nærkontakt mellom våre publikumsverter og publikum. Vi oppfordrer derfor vårt publikum til å ha billetten klar, når de kommer fremst i køen. Vi vil også anbefale våre publikummere å komme tidlig, slik at innslipp blir så effektivt som mulig.

Fra publikum behøver vi at dere tar følgende ansvar:

Føler du deg syk?  

Hold deg hjemme dersom du føler deg syk eller om du har vært i kontakt med smittede eller noen i karantene.  

Munnbind

Det er påbud om bruk av munnbind innendørs på serveringssteder der man ikke sitter ved et bord. Du  derfor medbringe eget munnbind når du besøker oss. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter på din tildelte plass i salen.

Hold avstand

Vis hensyn og hold avstand fra andre publikummere, både i forbindelse med innslipp, under arrangementet, i forbindelse med eventuelle toalettbesøk og etter arrangementet.

God håndhygiene

Antibac vil være godt tilgjengelig på spillestedet. Husk å vaske hendene godt etter toalettbesøk.

Vi anbefaler deg å sette deg inn i smittevernrådene fra Helsedirektoratet.  

 

På denne måten er Cosmopolite Scene er trygg arena for publikum og ansatte under arrangementavvikling!

Tilgjengelighet

Cosmopolite Scene ønsker å være inkluderende og tilgjengelig for alle.

Møblering
Vi har mange arrangementer av ulik størrelse, med forskjellig oppsett av salene, slik at vi kan tilpasse oss best mulig.

Rullestoler
Rullestoler kjører opp en rampe på høyre side av inngangen. Fra inngangspartiet er det en rullestolheis opp trappen til salene. 

Cosmopolite
Her er HC-toalett, barer og HC-plasser på ett plan. Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke rullestoler på galleriet.

Belleville
Mer informasjon kommer

Ledsagerbevis: 
Vi har ledsagerordning på alle våre egenproduksjoner.

Handikap parkering:
Det er reserverte plasser rett over gaten for inngangen vår.

Ta gjerne kontakt med oss på info@cosmopolite.no på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig etter dine behov. 

Tilgjengelighetsmerket

Transport og parkering

Offentlig transport:
Buss: buss 20 nærmeste stopp Torsovsgata - og buss 30 nærmeste stopp Torshovparken 
Trikk: nærmeste stopp er Torshov, linje 11, 12 og 18
T-bane: nærmeste stopp Storo og Carl Berner

Parkering:
Det er parkeringsplasser i kvartalene rundt.

Handikap parkering:
Det er reserverte plasser rett over gaten for inngangen vår.

Billettsalg

Cosmopolite har billettsalg til alle arrangement på døren én time før konsertstart med forbehold om at arrangementet ikke er utsolgt.

Forsalg av billetter:
Billetter er i forsalg på www.Ticketmaster.no eller hos Oslo Visitor Centre i Østbanehallen.

Du kan velge mellom:
- TicketFast (motta billettene på epost og print dem ut eller scan i dør via mobil/tablet).
- Post (sendes hjem i postkassen din).
Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris.

Rabatter:
På våre egenproduksjoner tilbyr vi alltid rabatter til studenter med gyldig studentbevis, honnør, ledsagere og medlemmer av Norsk Jazzforum. På utleiearrangement kan dette variere, se info til den enkelte konserten.

 

Ticketmaster

Aldersgrense

Vi opererer med 18-års aldersgrense på alle våre forestillinger, med unntak av noen utleiearrangementer.

Vergeordning
Vi tilbyr vergeordning på noen av våre arrangementer, hvor én verge kan ha med maks to personer under 18 år. En verge vil i vårt tilfelle si en godt voksen person, helst forelder/foresatt eller lærer. Ta kontakt på info@cosmopolite.no for informasjon om den enkelte konsert. 

Betaling

I døren kan du betale med bankkort og bankaxept.
I barene kan du betale med bankkort, bankaxpet, visa, kredittkort, utenlandske kort og kontanter.
I garderoben kan du betale med VIPPS.

Sitte/ståplasser

Vi har både sitte- og ståplasser på våre arrangementer, og møblerer salen ut ifra type forestilling. Vi opererer ikke med setereservasjon hos oss, men har du spesielle behov vil dette bli tatt hensyn til. Ta gjerne kontakt på forhånd av arrangementet.

Avlyst/flyttet konsert

Ved avlysning av konsert må kjøpt billett returneres til utsalgssted innen 30 dager etter konserten skulle ha funnet sted (ta kontakt med på tlf 815 33 133 eller skriv til Ticketmasters kundeservice). Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder for den nye datoen. Billettavgift refunderes ikke.