Takk til Global Oslo Music!

Photo_Lasse Brown

Takk til Global Oslo Music!

Vi vil takke Global Oslo Music for en fremragende feiring av Becaye Aw sin 60-årsdag den 6.november, og for at de valgte Cosmopolite som scene til å holde konserten på!

Først og fremst er det på plass med en beklagelse fra Cosmopolite Scene:
Vi kom til å markedsføre denne konserten som et samarbeid mellom Global Oslo Music og Cosmopolite Scene, det var det ikke. Global Oslo Music sto som eneste arrangør for denne konserten og leide kun lokalet vårt for å gjennomføre feiringen av Becaye Aw sin 60-årsdag. 

Foto_Lasse Brown

Flere av de mest sentrale musikerne på landsbasis var med å spilte på feiringen for å hedre Becaye. En konsertopplevelse vi kommer til å huske lenge! 

Vi ønsker også å legge ved en veldig fin tekst Global Oslo Music bruker for å beskrive Becaye, for vi kunne ikke vært mer enig:

Becaye har helt siden han kom til Norge på begynnelsen av 90-tallet vært en berikelse for den norske musikkscenen; hans kunstnerskap kjenner ingen grenser, noe vi har kunnet oppleve gjennom hans utallige samarbeid med andre kunstnere både i og utenfor landet. Hans evne til å eksperimentere med ulike uttrykk og teknikker, plasserer ham på øverste hylle blant fremragende kunstnere, ikke bare i Norge, men i verden. Ja, vi sier ofte om Becaye at han er en musiker i verdensklasse!

Alle bilder er tatt av Lasse Brown.