Cosmopolite 30 år | Neste uke fyller vi klubben med kosmopolitisk energi

Cosmopolite scene
Pictures by
Cosmopolite
Written by
Julie Brundtland Løvseth

Cosmopolite 30 år | Neste uke fyller vi klubben med kosmopolitisk energi

Jubileet går av stabelen mellom 10. og 20. november når vi markerer Cosmopolite Scene som kulturinstitusjon i Oslo og Norge. 30 år med musikkhistorie manifesteres i ett og samme program!

Programmet er skreddersydd for å vise bredden hos Cosmopolite: Jazzlegender med røtter langt tilbake i historien, kosmopolitisk sammensmeltning på tvers av kulturer og virtuos musikalitet.

Flere artister

Billettene begynner å bli utsolgt på noen av konsertene. På denne samlesiden hos Ticketmaster kan du finne billetter til alle konsertene på ett sted!

I ti dager på Cosmopolite kan du få høre alt fra ny og sjangeroverskridende musikk som «mesterverket SIWAN», til bestillingsverk laget eksklusivt for jubileet av en av våre dyktigste jazzartister Kristin Asbjørnsen og funk-jazz fra bassisten som aldri skuffer publikum: Marcus Miller!

Jubileumsprogrammet er satt sammen for å vise Cosmopolites rike historie som musikkscene, og for å se fremover, mot en utvikling av disse sjangrene og vise frem nye uttrykk innen verdensmusikken!

The Turbans og Alune Wade gir oss pulsen på verden med nye sammensmeltninger av kulturer. Dette er band som ved å blande sjangre skaper en høyere enhet - i ekte kosmopolitisk ånd.

Cosmopolite har siden i høst utvidet bartilbudet. Nå serverer vi drinker i baren i foajeen og holder åpent to timer før konsertene begynner.

Chris
Bilde: Barsjefen Chris med en av hans kreasjoner.

Konsertene som spiller på Cosmopolites 30 års-jubileum:

10. november: Anna Maria Jopek Quartet

11. november: Alune Wade band ft. Mamani Keita

13. november: Marcus Miller

16. november: Kristin Asbjørnsen – Bestillingskonsert

17. november: Jon Balke – SIWAN III

18. november: Brasiliansk festaften med Grupo Zanza + Film Fra Sør

19. november: The Turbans + avslutningsfest for Film Fra Sør!

20. november: Buika

Velkommen til Cosmopolites 30 års-jubileum!