COSMOPOLITE 30 ÅR: Marcus Miller - Ekstrakonsert

Marcus Miller
Jazz
Funk
Cosmopolite Scene
søndag 13. november 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
600/550,- + avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

COSMOPOLITE 30 ÅR:
Marcus Miller - Ekstrakonsert

Millers konsert i forbindelse med 30 års jubileet har vekket så stor interesse at vi setter opp en ekstrakonsert!

Marcus Miller anses for at være en av de beste og mest innflytelsesrike bassister noensinne. Nå har du sjansen til å få med deg publikumsfavoritten på Cosmopolite den 13.november!

Marcus Miller er et unikum i form av sin omfattende musikalske karriere. Gjennom en 30års karriere har han gitt ut drøssevis av kritikerrost musikk, vunnet to GRAMMY’s, mottatt en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er utpekt til UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske bass sound har vært med å legge lydteppe til flust av musikkhistoriens store navne inkludert alt fra Miles Davis, Luther Vandross og Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

Enhver som har hørt Marcus Millers musikk eller opplevd hans konserter live, vet at de venter på en opplevelse uten like. Millers kraftfulle jazz/funk bass skyver grenser og rykker jazz opp på et nytt nivå. Sammen med sitt utrolige band vil Marcus Miller helt sikkert begeistre og utfordre publikum på Cosmopolite og ta de med til nye høyder!

Sist gang Marcus Miller gjestet Oslo var med sitt sjangerskridende album, Laid Black, i 2018. Nå er han tilbake, og skal spille en miks av ny musikk og gamle kjente låter.

Line-up:

Marcus Miller - bass/bass klarinett
Russell Gunn - trompet
Donald Hayes - saksofon
Anwar Marshall - trommer
Xavier Gordon - keyboards