St. Paul & the Broken Bones + support: Cap Carter

St. Paul & the Broken Bones
Soul
R&B
Cosmopolite Scene
onsdag 12. juni 2024
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 19:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
470/420,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

St. Paul & the Broken Bones
+ support: Cap Carter

19:30 - Cap Carter
20:30 - St.Paul & The Broken Bones

«En oppvåkning av ‘old school’ RnB fra sørstatene» - The Rolling Stone Magazine

Åttemanns-bandet St. Paul & the Broken Bones fra Alabama, Birmingham er kjent for sin høylytte soul-musikk med frontvokalist Paul Janeway i spissen. Janeway vokste opp i kirkemiljøet i Alabama og skulle egentlig bli prest som ung – noe han tar med seg i rollen som vokalist.

«Janeway… blander predikantens sans for det teatralske med fabelaktig gospel/soul-stemme og evnen til å veksle mellom det lyriske og ville, ukontrollerte i samme sang!» - The Guardian

Albumet «Angels in Science Fiction» er bandets siste studioalbum, og kom ut i 2023. Tekstene er skrevet av Janeway og handler om hans nylige farskap til datteren Marigold.

«Musikken på denne plata er nydelig og tonal, rørende og melankolsk» - Pop Matters gir albumet 8/10

National Public Radio hevder også at albumet er det nærmeste bandet kommer folkemusikk! Andre sjangere som blir blandet inn i den soul og RnB-tunge musikken er: rock & roll, psychedelika og funk!

«Gjennomsyret av musikktradisjonen fra sørstatene» - The Guardian

Esquire magazine har omtalt live-showene til St. Paul & the Broken Bones som “potente liveshow som overrumpler og setter ut publikum” og dette har resultert i opptredener på Lollapalooza, Coachella og Glastonbury.

 

Support: Cap Carter

Support til St. Paul and the Broken Bones er den fremadstormende Cap Carter, som fusjonerer r&b med soul – på en unik måte, med sin helt egne «edge». Cap er en åpen bok, som viser sin virkelighet og sin reise i livet med å kjempe seg tilbake til livet. På grunn av sin åpenhet og sårbarhet, som han viser gjennom sangtekstene, har han en svært dyp tilknytning til sin fanbase. Debutsingelen «Relapse» ble gitt ut på Island / Republic, og med singelen mener Cap at han klarte å skrive seg ut av mørket – og inn i lyset – hvor han fant håp.   


Line up:

Paul Janeway – vokal
Browan Lollar – gitar og vokal
Jesse Phillips – bass
Kevin Leon – trommer, perkusjon
Al Gamble – keyboard
Allen Branstetter – trompet
Amari Ansari – saksofon
Chad Fisher – trombone