Proceso Eterno

Patricia Guerrero in Proceso Eterno
World
Oslo Flamencofestival
søndag 12. mars 2023
Dørene åpner 18:00
Konsert starter 19:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
380/250,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Proceso Eterno

10-12. mars. går den syvende utgaven Oslo International Flamenco Festival av stabelen!

I samarbeid med Cosmopolite Scenen presenterer og avslutter vi denne 7. utgaven med en flamenco-forestilling i verdensklasse "Proceso Eterno" av Patricia Guerrero som av Spanias kulturdepartement er tildelt prisen beste flamencodanser.

Om Proceso Eterno:
Patricia Guerrero gjør oss til en del av sin bekjennelse i form av en dans som konstruerer og dekonstruerer seg selv i hver bevegelse, mens hun utfører sine utopier vel vitende om at det også finnes dystopi. Hun danser for deg, dere som ser på henne, dere som føler henne. Patricia Guerrero kjenner til gammel tradisjon og tilhører avantgarde. Samtids, vågal, kreativ, fri, feministisk, kvinne..., bailaora.

Forestillinger hennes "Catedral" fikk henne på topp som artist, og satte henne også fri som kvinne.

I dette stykket, «Proceso Eterno», dykker Patricia Guerrero ned i livets prosess, der looper og mønstre gjentar seg hele tiden fra et utgangspunkt som skal nås igjen og igjen. En konstant skapt av frykten for å bryte sosiale barrierer skapt av oss selv.

Musikalsk komposisjon, fremføring, originalitet fra en av de største gitaristene Dani de Morón, leder for en generasjon unge flamencogitarer i dag; Sergio «El Colorao» tilhører «Coloraos»-dynastiet fra Granada, med en søt og flamencostemme som vekker sansene; og perkusjon av Agustín Díassera, alltid sammen med Patricia i hennes verk, og bringer hans rytmiske og musikalske visdom og teknikk bidra med sin visdom og musikalske og rytmiske teknikk. "Proceso Eterno '' er et enkelt stykke med et manin fokus på musikk og ren dans, som viser moderne flamenco på sitt beste.