Philip Lassiter

Philip Lassiter
Soul
Jazz
Funk
Cosmopolite Scene
torsdag 30. mars 2023
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
320/270,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Philip Lassiter

Med musikalske røtter i Texas Funk, Alabama Gospel, New Orleans Jazz and Nashville Soul, er Philip Lassiter en trompetist med ikke mindre enn elleve Grammy-priser under beltet! Lassiter er og kjent som en prisvinnende arrangør av horn og strengeinstrumenter og særlig som arrangør for Prince og hans band «New Power Generation».

«Philip Lassiter er anerkjent som en av de fremste arrangørene av hornmusikk i hele bransjen.» - SOUL AND JAZZ FUNK

Som sønn av en predikant lærte Philip hvordan å bergta en forsamling – en evne han har tatt med seg i sin karriere som solotrompetist. Lassiter har blomstret innen det afro-amerikanske gospel-miljøet, som han kaller «en av de mest anerkjente miljøene i verden, fordi de er de dyktigste artistene!»

Lassiter har høstet kredibilitet som en foretrukket arrangør og trompetspiller for artister som: Ariana Grande, Timbaland, Roberta Flack, Hamilton med Barack Obama og Kelly Rowland.

Hans fjerde og siste soloalbum kom ut i 2021 med tittelen «Live in Love».

Selv om Lassiter har en fot trygt plantet i old school funk, tar han steget i et nytt landskap i de ti låtene på «Live in Love», og beskriver musikken selv slik:

«Du hører mye om hip hop blandet med jazz i våre dager men også neo-soul blandet med jazz. Men, jeg vet ikke om jeg har hørt så mange store ensembler med neo-soul/hip-hop/jazz. Det er hva vi leverer!»
 

Line up:

Philip Lassiter- trompet, keyboard, vokal
Niek De Bruijn - trommer 
Glenn Gaddum - bass
Richie Reichgelt-  gitar
Jordy Kalfsvel - keyboard
Kris Rietveld - vokal