Chico Trujillo

Chico Trujillo
Cosmopolite Scene
lørdag 17. juni 2023
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Chico Trujillo

«Chico Trujillo er et partyband i verdensklasse» – The New York Times

«Det er ren glede … oppløftende!» – The Guardian

Chico Trujillo feirer 20 år som det ledende bandet i Chile med å gi ut albumet Mambo Mundial, og legger ut på en 20-måneders turne i Europa!

Det er bandets tredje konsert på Cosmopolite – og de blir alltid tatt imot av et begeistret publikum!

Bandet serverer cumbia – en musikk- og dansestil som oppstod som en blanding mellom ulike kulturer i Colombia og Panama, mellom urfolk, spanjoler og slaver fra Afrika. Mambo Mundial er skapt med samarbeidspartnere fra Mexico, Colombia og Argentina – og blander folk, hip-hop og boleros inn i sjangeren de er så berømt for å ha blåst vitalt og nytt liv inn i: Cumbia!

Albumet består av 11 låter som bobler over med energi og kreativitet, med fengende instrumentale låter, dramatiske ballader – og til og med en hip-hop-låt!

Målet til bandet er å vekke til live den chilenske folkesjelens festlighet, med en grenseløs og anarkistisk tilnærming til cumbiaens dogmer – derfor har de av noen blitt kalt «nåtidens punkere».

Bandet er ledet av den nærmest mytiske frontfiguren Aldo Asenjo, også kalt «Macha», som blir titulert som en av de viktigste musikerne av sin generasjon i Chile.

Som forfedrene til den nye og internasjonale gjenoppblomstringen av cumbia har de klart å blande fortidens tradisjon med alternativ kultur og forent disse stilene under det pan-amerikanske flagget som cumbia er.

Som et band ved navn The Gamas sa etter en konsert: «Vi ble revet med av musikken – vi følte oss fri. Hvorfor ikke prøve selv og tillate oss selv et frislipp?»

DJ Magico varmer opp før konserten og spiller etter konserten:

Bli med DJ Magico mens han varmer opp for den sensasjonelle forestillingen til Chico Trujillo. Opprinnelig fra Buenos Aires, Argentina, vil DJ Magico fylle natttimene med elektriske latinske rytmer som vil tenne gnister i sjelen din. Gjør deg klar til å danse til pulserende rytmer og oppleve magien når DJ Magico skaper en uforglemmelig atmosfære før Chico Trujillo tar over og etter bandets konsert.

Line-up:

Macha - vokal

Michael Magliocchetti - gitar

Juanito - trommer

Tuto - bass

Tio Rodi - perkusjon

Zorrita - trompet

Tabilo - trombone

Joselo - keyboard