Liv Warfield

Liv Warfield.
Soul
Cosmopolite Scene
Lørdag 12. mars 2022
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
320/270,- + avg.
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Liv Warfield

Line-up:

  • Liv Warfield - vokal
  • Ryan Waters - gitar
  • Justin McKinney - bass
  • Marlon Patton - trommer
  • Shaun Martin - keyboards
  • Kwinton Gray - keys/keytar, koring

En konsertopplevelse med Liv Warfield er som å se Tina Turner, Sade og James Brown på en og samme tid, samtidig som hun har sin helt særegne stil!

Liv Warfield startet musikkarrieren sin i Oregon, USA, hvor hun opparbeidet seg respekten til lokale stjerner. I 2006 ga hun på egenhånd ut sitt debutalbum “Embrace Me”, hvor hennes kraftfulle vokal og enorme scenetilværelse har ført til samarbeid med artister fra Lionel Richie til Cyndi Lauper, og i 2009 – Prince, hvor hun ble del av gruppen hans New Power Generation.

Etter flere år med turneer og læring fra den ultimate mentor, fikk Warfield sitt store gjennombrudd med albumet «The Unexpected», som Prince også var med på å produsere. Dette har ført til store opptredener på kjente TV-show som Jimmy Fallon, Tonight Show with David Letterman og Jimmy Kimmel Live, i tillegg til en 2014 Soul Train Music Award og nominasjon til BET Best New Artist Award. I 2021 ga Prince ut albumet «Welcome 2 America» - også et album Liv har vært en del av.

I 2017 fikk Warfield muligheten til å jobbe med enda en av sine barndomshelter, Nancy Wilson fra bandet Heart, hvor de sammen skapte bandet Roadcase Royale, og samme året ga ut sitt første album «First Things First».

Januar 2022 gjør Liv seg klar til å utgi livealbumet «Live At Café Wha», i tillegg til å jobbe med sitt nye studioalbum som vi alle kan glede oss til å høre neste sommer. Og ikke nok med det – 12. mars kommer hun til Cosmopolite for å levere et realt og energisk soulshow!