Ghost-Note

Ghost-Note av Kory Thibeault
Funk
Soul
Cosmopolite Scene
søndag 22. mai 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
320/270,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Ghost-Note

Få med deg bandet med den trippel GRAMMY-vinnende perkusjonisten Robert "Sput" Searight som sammen med bandet presenter en smidig blanding av jazz, hip-hop, funk og afroamerikanske rytmer!

Line-up:

  • Robert "Sput" Searight (Snarky Puppy, Herbie Hancock, Kendrick Lamar) – trommer, keys
  • Dywane “MonoNeon” Thomas (Prince) – bass, gitar
  • Peter Knudsen – gitar
  • Jonathan Mones (Funky Knuckles, RC & The Gritz) – altsax, fløyte
  • Danny Wytabis - Trombone
  • Devin Way – trommer

Ghost-Note fremstår som en eksplosjon av rytmer, drevet fremover av to helt eksepsjonelle trommeslagere og perkusjonister. Robert "Sput" Searight har base i Dallas, Texas, og har studert jazz ved University of North Texas. "Sput" er dessuten medlem av Snarky Puppy, en grensesprengende instrumentalgruppe som har vært aktive som plateartister i mer enn ti år, og som har vunnet hele tre Grammy-priser. Ghost-Note er en perkussiv festforestilling, som samtidig fremstår som en feiring av musikkens innerste vesen. Searight og er tydelig inspirert av artister som James Brown, J Dilla og Beastie Boys.

Denne skarpe, smarte og smidige blandingen av jazz, hip-hop, funk og verdensmusikk må naturligvis fremføres av topp folk. Blant musikerne finner vi Jonathan Mones (Funky Knuckles, RC and the Gritz), som spiller fløyte og saxofon. Se også opp for Dywane Thomas Jr., også kjent som MonoNeon. Denne eksepsjonelle bassisten og gitaristen var en av de siste musikerne som samarbeidet med Prince, og har ellers jobbet med bl.a. R&B-artisten Ne-Yo. Han er i tillegg noe av en stjerne på YouYube, der han legger ut imponerende oppvisninger i bass-spill.

Vi gleder oss til å dele denne kvelden med dere!