Djangofestivalen 2022

Django Reinhardt
Jazz
Cosmopolite Scene
Torsdag 20. januar 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
380/330,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Djangofestivalen 2022

I 2021 var første året i de 41årene Djangofestivalen har eksistert at festivalen ikke lot seg gjennomføre som en følge av Coiv-19 pandemien.  I 2022 arrangeres det 3 dager med Djangofestivalen, 2 konserter per dag. Kom å opplev årets høydepunkt!

Torsdag 20.01

Hot Club De Norvegè (N) + Majken Christiansen  (DK)

Aurore Voilqué Trio feat. Angelo Debarre (F)

Konferansier: Jon Larsen

 

Kjøp festivalpass her!

Om Djangofestivalen

Hvert år siden 1980 har sigøynergitaristen Django Reinhardt blitt feiret med en egen festival i Norge, en tradisjon som etterhvert er kopiert i over 50 land. Den norske Django-festivalen er den eldste av disse, og ble startet av Jon Larsen fra Hot Club de Norvège.
- Jeg tror folk blir grepet av musikken hans, fordi den fungerer på så mange plan. Ved første møte blir man kanskje slått av den sorgmuntre tonen og de enkle rytmene, men samtidig byr Django på så mye mer enn bare det lettfattelige, har Jon Larsen sagt

Mange av de største navnene innen stringswing-musikken har stått på scenen under Djangofestivalen i årenes løp. Det gjelder ikke bare en lang rekke internasjonale navn, men også norske utøvere som har fått sans for musikken.
De største Django-festivalene i verden i dag er i Paris og New York.

Djangofestivalen og Cosmopolite
Cosmopolite har vært vertskap for Djangofestivalen helt siden 1992. Festivalen utgjør en sentral del av det brede tilbudet som viser hvor viktig Cosmopolite er som møteplass mellom mennesker og kulturer.

Django Reinhardt biografi

Festivalsiden på Facebook