Alex Cameron

Alex Cameron
Annet
All Things Live Norway
Tirsdag 5. april 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Alex Cameron

Support: Kirin J. Callinan

De siste årene har australske Alex Cameron spilt flere konserter her til lands, og det er med stor glede vi kan annonsere at han kommer tilbake den 5. april 2022!

Første Norgeskonsertene hans var på by:Larm og Slottsfjell i 2017, deretter spilte han på Bergenfest og Øyafestivalen, for så tilslutt selge ut en klubbkonsert på Parkteatret.

«Med glimt i øyet spurte han innledningsvis hvor alle har vært de siste gangene han har vært på våre kanter, og om vi bare har ventet på det rette øyeblikket. Det var strengt tatt et betimelig spørsmål, for denne mannen fortjener virkelig et større publikum» - Gaffa om Parkteatret konserten 2019

 «Jumping the Shark» (2013) var australske Alex Cameron sitt debutalbum som først ble utgitt som en gratis nedlastning på hjemmesiden hans i 2013. Deretter ble han signert av Siberia Records, og kunne begynne å leve av musikken. På andrealbumet, «Forced Witness» (2017), samarbeidet han med storheter fra Foxygens og The Killers. Tredjealbumet «Miami Memory» (2019) inkluderte Angel Olsen-duetten «Stranger’s Kiss», som utvidet følgerskaren hans betraktelig. Singelen ble også trukket frem som en av årets beste låter av GAFFA.

I tillegg til drivende låter og drøye tekster er liveshowene hans virkelig noe for seg selv. Denne karen har danseskills og er en showmann av rang. Vi gleder oss til et gjensyn den 5. april 2022!