Cosmopolite har fått ny daglig leder!

Marthe Heggenhougen
Bilder av
Urszula Tarasiewicz

Cosmopolite har fått ny daglig leder!

PRESSEMELDING: Marthe Heggenhougen er ny daglig leder ved Cosmopolite Scene.

Marthe Heggenhougen er tidligere fungerende daglig leder og produsent ved Cosmopolite Scene. Hun har jobbet i musikkbransjen siden hun startet som intern ved Cosmopolite Scene i januar 2017. I 2018 grunnla hun bookingbyrået VIBE Agency. Marthe har hatt en rekke verv som blant annet styremedlem i Young Professionals, medlem i valgkomiteen til Oslo Jazzfestival og ble nylig ny styreleder for Improbasen. I tillegg har hun deltatt i flere juryeringer, blant annet for Spellemannprisen, By:Larm og Musikkforleggerprisen. I 2020 ble Marthe utnevnt til en av Nordic Music Biz' Top 20 under 30.

- Det å bli tilbudt denne jobben av styret er en stor tillitserklæring, og jeg er beæret over denne muligheten. Jeg ser frem til å lede en av de fremste konsertscenene innenfor world, jazz, soul og beslektede sjangere i Oslo, uttaler Marthe Heggenhougen.

- I Marthe får vi en handlekraftig leder som kobler det kreative med verdifull erfaring fra musikkbransjen. Vi er virkelig glade for å ha henne med på laget, sier styreleder Anita Rathore.