Oslo Kulturnatt: Adama Janlo

Adama
Neo-soul
R&B
Cosmopolite Scene | Oslo Kulturnatt
fredag 13. september 2024
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
Gratis inngang
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Oslo Kulturnatt: Adama Janlo

Cosmopolite er glade for å kunne presentere artisten Adama Janlo som vårt bidrag til Oslo Kulturnatt! Janlo har i den siste tiden tatt Oslos musikkscene med storm, med fantastiske konserter på Musikkfest Oslo, Kulturhuset – og; hun stod faktisk på scenen vår Belleville i fjor, og spilte en sang sammen med Easy Chief!

«Blues, gospel og neo soul med sin egen poppete tilnærming» - Utrop

Janlo blir av samtlige musikkanmeldere omtalt som «Et fyrverkeri», som fremfører blues, neosoul og rnb med en råsterk vokal. Artisten er også låtskriver og produsent, og hennes første EP «Misaligned» kom ut i oktober i fjor til strålende anmeldelser. Musikknyheter ga EPen 10/10 og skriver:

«Brilliant og enestående begynnelse. En stemme det er vanskelig å glemme».

Janlo finner sin inspirasjon hos artister som James Brown, Lauryn Hill og Amy Winehouse. Hennes talent er mangefasettert, da hun også spiller skuespill. Janlo debuterte som skuespiller i operaen «My Story: Hope Road 56 Revisited» på Nordic Black Theatre, og har planer om en soloforestilling på samme teater, skrevet sammen med Cliff A. Moustache.

Ekstra hyggelig er det at Janlo er oppvokst i bydel Sagene, med røtter fra Gambia. Vi gleder oss til å høre Adama Janlos kraftfulle og energiske soulstemme under Oslo Kulturnatt!