Din stemme er fri

Din stemme er fri
Kor
HUM-koret Oslo Humanistkor
søndag 20. oktober 2024
Dørene åpner 17:00
Konsert starter 18:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
300/200,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Din stemme er fri

HUM-koret, Oslo Humanistkor er et amatørkor på høyt nivå. Koret mestrer mange ulike musikalske stilarter, og synger årlig for tusener av gjester på humanistiske seremonier i Oslo Rådhus.

Per Arne Olsen har vært fast dirigent for koret siden starten i 1989. Han har direksjon og kor som fagområde fra Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Han har dirigert flere kor i nærmere 50 år.

Hanne T. Asheim er tekstforfatter, komponist og pianist, og godt etablert innen cabaret- og visesjangeren. I tillegg til egne prosjekter med bl.a. Stilett og Helvete er de andre, er hun mye brukt som tekstforfatter for artister som Bjarte Hjelmeland og Lene Kongsvik Johansen. Hun har også vært tilknyttet Oslo Nye Teater for flere prosjekter.

Trond Lindheim er komponist og musiker med bakgrunn fra Norges musikkhøgskole. Han har komponert en rekke bestillingsverk for profesjonelle kor, for flere teaterproduksjoner ved våre store teaterinstitusjoner, han har fungert som band- og orkesterleder og spilt på et utall konserter og oppsetninger. Han arrangerer spreke medleyer for HUM-koret og er også med oss på deler av denne konserten.