TIF

TIF
Hip hop
Oslo World
fredag 1. november 2024
Dørene åpner 21:00
Konsert starter 22:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
375/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

TIF

Intimt møte med algerisk stjerneskudd

Den første november, dagen den algeriske revolusjonen markeres, besøker en av landets største stjerner Cosmopolite. Dette vil være en sjelden mulighet til å oppleve artisten TIF i intime omgivelser.

Toufik, alias TIF, er for tiden basert i Paris. Artisten som rapper og synger på fransk og arabisk, har de siste årene vist at han er et sjeldent talent, med pur karisma og et særegent grep om publikummet sitt. Han er en tydelig støttespiller for den palestinske saken og kampen mot undertrykkelse, og har også blitt portrettert i dokumentaren On the Corner, som følger hans unge oppbrudd og reise fra Algerie til Frankrike. Karrieren hans skjøt fart med hiten «3iniya» i 2020. Videoen ble spilt inn i Alger, og han fikk et hengivent publikum både i Algerie og Frankrike. Til tross for at flere store selskap uttrykte interesse, bestemte han seg for å satse på egen hånd, og grunnla sitt eget plateselskap. I mai 2022 kom debutalbumet Houma Sweet Houma, som ble godt mottatt av en stadig voksende fanskare. Andrealbumet 1.6, ble en enda større suksess, med hitlåter som «Hinata» og «Shadow Boxing» i spissen. 

Under Oslo World 2024 vil en av de mest spennende nye artistene fra Maghreb-regionen opptre i Norge for aller første gang.