Kwiat Jabłoni

K Jabloni
Folk
Pop
Blues
Cosmopolite Scene
torsdag 7. november 2024
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
450/400,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Kwiat Jabłoni

Kwiat Jabłoni kommer tilbake til Oslo etter en utsolgt og fantastisk konsert i 2023! Bandet har nå gitt ut sitt tredje studioalbum, Pokaz slajdów, som har solgt til platina.

Kwiat Jabłoni er et av de mest populære bandene i Polen, og det yngre publikummet har omfavnet musikken de skaper. Begge de to tidligere utgitte albumene; Niemożliwe fra 2019 og Mogło być nic fra 2021 nådde dobbelt platina status.

I 2023 mottok bandet to publikumspriser – nemlig Złoty Bączek (Pol'and'Rock Festival) og Bursztynowy Słowik (Top of the Top Sopot Music Festival)!

Bandets originale lydbilde, som kommer fra å blande folk, pop, blues, indie og elektronika har blitt deres varemerke! Kwiat Jabłoni betyr «Epleblomst» - et passende symbol som går godt over ens med deres myke vokaler, nostalgiske stiluttrykk og unge uskyld.

Kasia og Jacek Sienkiewicz er et nært søskenpar som utgjør vokal-duoen i bandet. I tillegg til å synge, spiller hvert av søsknene instrumenter: Jacek spiller mandolin og banjolin og Kasia spiller piano.

Kasia og Jacek har spil mer enn 200 konserter og har solgt ut noen av Polens største og mest prestisjefylte konsertarenaer. Nå er de klare for å ta Cosmopolite med storm – nok en gang!