MARO

MARO by Simao Castro Pernas
Jazz
Folk
Pop
All Things Live Norway
lørdag 20. april 2024
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
325,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

MARO

Det portugisiske multitalentet MARO kommer til Norge! Opplev hennes fantastiske vokal og fengende låter på Cosmopolite 20. april.

MARO, Mariana Secca, er en multi-instrumentalist, låtskriver og produsent fra Lisboa, Portugal. Etter å ha fullført studiene ved Berklee College of Music (Boston) i 2017, startet hun offisielt sin karriere i 2018 og har siden da gitt ut fem album og en EP. I 2019 var med Jacob Collier på hans «DJESSE World Tour» som en del av bandet. I løpet av disse årene har hun åpnet for mange artister, inkludert Jessie J, Charlotte Cardin og ¿Téo?, og spilt utsolgte konserter i Portugal, Spania, Brasil, Mexico og USA.

I 2022 representerte hun sitt land i Eurovision med låta «saudade, saudade», og sikret seg en plass blant topp 10. Samme år ga hun ut ‘can you see me?’, et album som viste en ny side av henne. På dette albumet finner vi blant annet den populære låta «we´ve been loving in silence».

MAROs siste album, ‘hortelã’, (2023) bringer en intim, avskallet versjon av hennes nyeste sanger til live, og bekrefter en folkelig akustisk tilstedeværelse. Albumet var hovedsakelig på portugisisk og ble spilt inn som et trioprosjekt, med de katalanske gitaristene Darío Barroso og Pau Figueres.

I 2020 ble ‘ITSAME, MARO!’ født, et prosjekt dedikert til å fremme samarbeid på avstand. Serien inkluderer 100 episoder med artister fra alle slags musikalske sjangre, blant annet Eric Clapton, The Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine og mange andre. Det ble også laget en felles EP med NASAYA: ‘PIRILAMPO’.

Vi gleder oss til denne intime konserten med MAROs fantastiske låter på Cosmopolite 20. april!

Billetter i salg nå via Ticketmaster.no.

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com