Black Country, New Road

Black Country, New Road
Rock
FKP Scorpio
mandag 16. oktober 2023
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
290,- / 190,-
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Black Country, New Road

Black Country, New Road er en post-punkgruppe fra London, Storbritannia, som ble dannet i 2018. Gruppen består av seks medlemmer og er kjent for sin unike kombinasjon av post-punk, jazz og eksperimentell rock. Bandet ble raskt en favoritt blant kritikere og musikkfans og har fått mye oppmerksomhet for sitt særegne lydbilde.

Deres første utgivelse var hitsingelen «Athen’s, France», som ble utgitt i 2019, og siden har de gitt ut flere kritikerroste singler, inkludert «Sunglasses» og «Science Fair», før de endelig slapp sitt debutalbum «For the first time» i 2021. Albumet fikk strålende anmeldelser fra kritikere og regnes nå som en av de beste utgivelsene i post-punksjangeren på flere år.

Bandet kombinerer ofte komplekse jazzinspirerte riff med punkens energi og post-rockens atmosfære, hvilket gjør at ingen andre band høres ut som BC, NR. I fjor ga de ut andrealbumet, «Ants From Up There», som ble det siste med vokalist og låtskrier Isaac Wood. Livet som turnerende, utøvende musiker var ikke for ham, men resten av bandet valgte å fortsette. Noe overraskende har interessen for bandet bare økt.

Vi gleder oss veldig til å se et av de mest nyskapende bandene i post-punksfæren, på Cosmopolite i oktober!