Retro Singers

Retro Singers
Pop
Retro Singers
lørdag 6. mai 2023
Dørene åpner 17:00
Konsert starter 18:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
225/125,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Retro Singers

Oslos koseligste amatørkor, Retro Singers, er klare for en ny konsert på Cosmopolite! Ledet av den talentfulle dirigenten Jon Harthug, som har vært vikar for korets faste dirigent Karoline Gjertsen. Denne gangen blir de gjestet av det bergenske koret Kor E Tonen, som de besøkte sist høst. Sammen vil de synge en blanding av kjente og mindre kjente poplåter fra ulike tiår og sjangere, alt fra Dua Lipa til David Bowie. Bergenserne kan til og med bidra med tradisjonelle folketoner og klassiske verk.

Konserten vil også inneholde elementer av nordnorsk musikk fra artister som Sondre Justad, Halvdan Sivertsen og Lars Bremnes. Dette kommer av Retro Singers planlagte besøk til Gjertsen og hennes prosjektkor i Lofoten, og koret ønsker derfor å inkludere noen av disse sangene i repertoaret.

Billetter til konserten koster 250 kroner (inkludert gebyr), mens studenter, ledsagere med ledsagerbevis og barn under 12 år kan kjøpe billetter for 150 kroner (inkludert gebyr). Kom og bli med på en kveld med fantastisk musikk og god stemning!