Bulgarian Voices Angelite

Bulgarian Voices Angelite
Folk
søndag 25. september 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Bulgarian Voices Angelite

Kjære publikum,

Vi beklager å måtte meddele at konserten med The Bulgarian Voices Angelite dessverre må avlyses av helsemessige årsaker.
Vi har bedt Ticketmaster refundere alle billetter automatisk.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger.
På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra avlysning før pengene er tilbakeført.
NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.

Vi jobber med å få på plass en ny konsert med disse fantastiske sangerne i løpet av neste år.

Vi beklager ulempen dette medfører vårt publikum.

Stemmene til sangerinnene i The Bulgarian Voices Angelite er fascinerende, med en ornamentert og arkaisk stil, som er svært distinkt og har røtter i århundrer med lokal tradisjon.

«Angelite er fantastiske sangere, faktisk er de levende instrumenter!» – World Music Med 21 korsangerinner på scenen er dette nødt til å bli en opplevelse som sitter lenge i kroppen.
Koret går tilbake til 1987, og har siden da gitt ut 13 utgivelser og spilt på nobelprisutdelingen og den røde plass i Moskva, i Vatikanet og for kongefamilier rundt om i verden.
Folkloren fra eldgamle tider blir ny igjen i møte med den sterke emosjonelle energien til koret. Sjangersymbiosen mellom avant-garde og middelalder skaper sanger som griper fatt i sjelen.
En av de største innovatørene i bulgarsk musikk, professor Ivan Spassov (død 1996), skrev en av sine siste sanger for The Bulgarian Voices Angelite.
Ved å bruke den tradisjonelle sangen «Leilinko, kuzum pilianze» sprang det ut et musikalsk verk med fri, uregelmessig harmoni med en klangfullhet som har den energetiske vibrasjonen til universet og evigheten.
The Bulgarian voices Angelite har en unik flyt mellom konsonant og dissonante toner og er helt fri for vibrato i sin vokale teknikk, noe som skaper gåtefull og mystisk musikk.

«Angelite er et fantastisk eksempel på vokal virtuositet» - Scotsman, Edinburgh, UK.

«Et mysteriøs vidunder» - Toronto Star, US.

«Den vakreste musikken på planeten» St Louis Post Dispatch, US.