Mr. Temptation - Releasekonsert

Three Souls av Michael Schult Ulriksen
Funk
Soul
Three Souls
lørdag 28. august 2021
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
200/120,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Mr. Temptation - Releasekonsert

I snart seks år har det allsidige bandet Three Souls solgt ut konsertlokaler rundt om i Oslo med sine groovy låter og smittende sceneshow. Det funk-inspirerte bandet trives best foran en stappfull sal og er vant til å levere en musikalsk opplevelse publikum sent vil glemme.

Med velskrevne tekster og en blåserekke som river tupéen av bestefar på siste rad, har Three Souls etablert seg i hovedstaden som et gjennomført og unikt band med bred musikalsk forståelse. Bandet har store ambisjoner og signerte nylig kontrakt med plateselskapet Grappa i forbindelse med utgivelsen av debutalbumet “Mr. Temptation”.

Det ferske albumet slippes i august og byr på et bredt spekter av fargerike låter med elementer fra 70`s grooveroots. Variasjonen i låtene er stor, og enten du vil lene deg tilbake etter en lang dag på jobb eller danse uhemmet på neste hagefest, passer “Mr. Temptation” perfekt inn i spillelista. Inspirert av Anderson Paaks smarte tekster og Parliament-Funkadelics dristige eksplosivitet, viser Three Souls evnen til å mestre flere sjangere i en moderne og forfriskende drakt. 

Bandet består av åtte dyktige musikere med variert musikalsk bakgrunn og kompetanse fra flere av Norges største musikkinstitusjoner, som Norges Musikkhøgskole, NTNU og Universitetet i Stavanger. 

Three Souls startet samarbeidet i ung alder og har utviklet et tett vennskap med en felles glede for musikk med høy produksjonsverdi, som fenger både bandet selv og de som hører på. Denne gleden skinner gjennom når Three Souls entrer scenen. Når smittesituasjonen tillater det, gleder bandet seg til å komme i gang igjen med sine groovy rytmer, forrykende sceneshow og smittsomme energi.

Medlemmer:

  • Konstantin Ellingsberg Helmers (Gitar)
  • Mikkel Brændsrød Bjørneboe (Bass)
  • Olve Gravklev (Trommer)
  • Sondre Moshagen (Keys)
  • Lars Fauchald Hartmann (Saxofon)
  • Henrik Smelhus Sjøeng (Trompet)
  • Jørgen Bjelkerud (Trombone)
  • Sem Petros (Vokal)