Hjemmefrontens barn, Lovise AK med band på Verdensdagen for psykisk helse

Lovise AK
Annet
Lovise AK
Lørdag 10. oktober 2020
Dørene åpner 18:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
280/230,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Hjemmefrontens barn, Lovise AK med band
på Verdensdagen for psykisk helse

Hjemmefrontens barn er en hyllest til de usynlige helter som er vokst opp i hverdagskriger og kamper, i en barndom der for mye har dreid seg om å overleve.

Kjære publikum,

Denne konserten vil gå som normalt i henhold til dagens smittevernsreglement. vi vil nummerere alle sitteplasser og gjester får tildelt et setenummer i døra. Ved inngangen blir dere bedt om å registrere kontaktinformasjon slik at vi vet hvor alle sitter og har kontaktinformasjon, av hensyn til smittesporing. 

Musikalsk sett er dette et sjangeroverskridende prosjekt som spenner fra rock, blues, hiphop, spoken word til rolige jazzballader. Tekstene balanserer mellom det dypt sårbare og alvorlige, humor og satire. I noen av dem møter vi én, i andre møter vi flere. Noen har åpenbare skader, andre har tilsynelatende kommet seg unna uten varige mén. Felles for dem alle er at de er “mer enn det du ser”.

Årets motto for Verdensdagen for psykisk helse er “Spør mer”.  Lovise AK ble inspirert til å lage låta og musikkvideoen ”Tør å spør”som vil vises i forbindelse med årets kampanje. Mental Helse deltar på konserten i form av en appell.  

Lovise AK er en artist som ønsker å  bidra til at musikk og andre kreative uttrykk blir benyttet i  arbeidet med psykisk helse. Konseptalbumet “Hjemmefrontens barn“ kommer i begynnelsen av 2021.

De medvirkende:

 

- Lovise AK - vokal
- Preben Olram - gitar/bass, vokal
- Marius Melleby- gitar
- Helge Nysted - piano
- Jonathan Simpson - trommer 

- Øyvind Gravdahl - saksofon
- Marianne Jørgensen - vokal
- Maria Kristina Klungnes Berg - danser
- Hilde Hannah Buvik - skuespiller, produsent 

- Video: @ek&co

Konserten er støttet av Tekstforfatterfondet og Verdensdagen for Psykisk helse