Dråpenfestivalen - Stream

Dråpen
Jazz
Pop
Annet
Dråpen i havet
Lørdag 9. mai 2020
Dørene åpner 19:00
Scene
Cosmopolite
Aldersgrense
No limit
Seter
Unummerert

Dråpenfestivalen - Stream

Ble festivalen du hadde planlagt å gå på i sommer avlyst? Fortvil ikke, nå har du sjansen til se en rekke kjente artister hjemme i din egen stue. Dråpenfestivalen har gleden av å invitere deg til en tre dagers live-streamet online festival.

Bli med på musikkfestivalen for barn på flukt og støtt Dråpen i Havets arbeid for barn i greske flyktningleire.

Uansett hvor vanskelig vi synes vår nye hverdag fortoner seg, lever det mennesker i verden under forhold og med utfordringer vi knapt kan forestille oss. Flyktningeleirene i Hellas er et av mange eksempler på liv under umenneskelige forhold, med tusenvis av barn, ungdommer og voksne stuet sammen på altfor små områder, uten tilgang på livsnødvendige ressurser. Det sier seg selv at å opprettholde sosial distansering under slike forhold blir svært vanskelig, og at det er umulig å få vasket hendene når du ikke har god tilgang til rent vann og såpe.

Midt oppi dette sitter det barn og enslige mindreårige. Kan du se for deg hvor redde og fortvilte de må være? Når koronaviruset begynner å spre seg i disse leirene kan det bli en menneskelig katastrofe av utenkelige dimensjoner.

Denne epidemien har imidlertid lært oss at verden er full av mennesker som ønsker å spre varme og gjøre en innsats for andre. Artistene som stiller opp i denne festivalen er et eksempel på det. Også du kan være med på å gjøre en forskjell.

Festivalen

Thrillout Live/Thrillout CareBoard har gleden av å invitere deg til en tre dagers digital festival med noen av Norges mest folkekjære artister.

Det er ingen billettavgift, men festivalarrangørene vil oppmuntre deg til å støtte Dråpen i Havet og deres arbeid for mennesker på flukt! Gjennom din støtte kan vi hjelpe de som er kanskje blant de aller mest sårbare – særlig under en verdensomspennende pandemi, men også ellers.

Facebookevent

Program:

 • Introduksjonstekst ved Håvard Bakke
 • Familiekonsert med Maj Britt Andersen
 • «For vår jord», med Anita Skorgan og Kjetil Bjerkestrand
 • «Tung tids tale», dikt av Halldis Moren Vesaas lest av Håvard Bakke
 • «Time Is A Blind Guide», konsert med Thomas Strønen
 • Ord til ettertanke ved Trude Jacobsen, Generalsekretær Dråpen i Havet
 • Konsert med Ruth Wilhelmine Meyer og Helge Lien
 • «Vårherres klinkekule», dikt av Erik Bye – lest av Håvard Bakke
 • Konsert med Zakarias Meyer ØverliOla Erlien og Gard Kronborg
 • Konsert med Asle Røe TrioJens Fossum og Magnus Eide
 • Hilsen fra Ane Brun – Musikkvideo

I samarbeid med K35, Ticketmaster Norge, Thrillout Live/ CareBoard, Antonsen Media og Cosmopolite Scene

TM

Logoer