Soul Pop Funk Experience med Knut Marius Djupvik

Skedsmo
Soul
Pop
Funk
Skedsmo Storband
Lørdag 1. februar 2020
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
300 +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Soul Pop Funk Experience
med Knut Marius Djupvik

Skedsmo Storband inviterer til PARTY!

Gjesteartist: Knut Marius Djupvik

Skedsmo Storband inviterer venner av bandet, alle som elsker å danse og alle som liker å lytte til fengende musikk, til en festaften i Oslos vintermørke. Skedsmo Storband har over flere år utviklet en unik sound og en spilleglede som skaper gode vibrasjoner mellom salen og scenen.

Skedsmo Storband presenterer personlige tolkninger av en rekke partyfavoritter fra Bruno Mars, Chicago, Stevie Wonder, Beyonce, Prince, Aretha Franklin, Michal Jackson, Earth Wind & Fire, Whitney Houston, Justin Timberlake, og mange flere.

Denne kvelden har vi også gleden av å ha med oss Knut Marius Djupvik som gjesteartist. I 2013 ble han norgeskjent etter at han gikk av med seieren The Voice. Knut Marius har siden fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar og har reist rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor. Sist var han å høre med oss på Romerike storbandfestival i oktober, hvor vi hyllet bandet Chicago. I tillegg til å leve som soloartist, figurerer Knut Marius som frontmann i 11-mannsbandet Red Hot. Ret Hot spiller for det meste egenskrevet musikk innenfor blues/rock/jazz/soul-sjangrene.

Lørdag 1. februar står igjen i Soul Funk Disco Popen tegn.
Full trøkk og myke ballader - Gode instrumentalsolister - Sterke vokalprestasjoner.

20 heltente musikere.
4 sprudlende vokalister
Det er Skedsmo Storband
Du danser ikke bedre i Oslo-natten