På gjensyn! Forestilling 1

På Stengrunn
Annet
Ad.Libtum
Lørdag 5. desember 2020
Dørene åpner 15:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/320,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

På gjensyn! Forestilling 1

Byrådet i Oslo har besluttet å videreføre den sosial nedstenging av Oslo frem til 14. Desember. Dette fører til at denne konserten blir utsatt. De neste ukene vil Cosmopolite Scene jobbe med å flytte konsertene som påvirkes av nedstigningen, og alle billettkjøpere det gjelder vil få beskjed direkte.

Vi vil be alle dere der hjemme om å ta vare på hverandre, vise hensyn og å følge alle råd og tiltak fra kommunen. Sammen skal vi komme oss gjennom dette!


Medvikende: Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen og Pål Moddi Knutsen

På Stengrunn er blitt navnet på en gruppe som spilte inn platen På Stengrunn - musikk til Rudolf Nilsens tekster - i 1973. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen - har holdt utallige konserter siden den gang, har vært særlig aktiv de siste 10-15 årene og gitt godt besøkte konserter over hele landet, i det siste året også med Pål Moddi Knutsen i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.
Gruppen spilte i 2019 inn en oppfølger - På gjensyn, med et utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. 

Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo. Vår målsetting er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen.