Jul på Sunnmørsk

Jul på Sunnmørsk
Jazz
Annet
Malm Music Productions Hauge | Cosmopolite Scene
Søndag 13. desember 2020
Dørene åpner 19:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
300/250,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Jul på Sunnmørsk

Et prosjekt som inviterer folk inn i jula, i jazzen og inn i varmen på lekent vis. Med dyktige musikere og en god dose humor.

Vokalist Siril Malmedal Hauge har laget nye tekster på de kjente engelske julelåtene, og passet på å flette inn våre egne norske juletradisjoner. Med alt det fine og idylliske, og noen gonger irriterende typiske... Slik som at den velkjente frasen «Let it snow, let it snow, let it snow» blir ovmskrevet til «Det ekje snøv, det e sludd, det e regn,» og «Walking in a winter wonderland» blir til «Julestemning veks ikkje på tre'». Vi får også høre om andre norske juletradisjoner, som at svora helst bør være sprø, pinnekjøtt og den deilige juletrelukten. Alt tolket på lekent vis med spennende vrier, slik som når Alf Prøysen sin «Romjulsdrøm» møter Charlie Parker sin «Antropology»...

Prosjektets første plate ble utgitt i 2018, og har blitt omtalt som beste juleplate 2018 fra "Records.Christmas". Bandet ble i 2018 A-lista på NRK M&R og lokalradio. De gjestet Spillerom på NRK P2 (Trykk her for å høre sendingen) Og deltok også i TV-programmet Advent  på NRK1.
Albumet har fått strålende kritikker fra fjern og nær.

Album cover