David Fonseca

DF
Pop
Rock
Pastel de Nata
Lørdag 21. september 2019
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
350/300,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

David Fonseca

Han er blant Portugals største popstjerner og kjent for sine spennende og uforutsigbare konserter. Endelig er han tilbake i Oslo, denne gang med en intimt konsert som blander bilder og musikk i en unik opplevelse.

David Fonseca er blant Portugals største popstjerner og kjent for sine spennende og uforutsigbare konserter. Den nye konserten hans, “Radio Gemini: Closer”, blander bilder og musikk i en unik opplevelse hvor han tar publikum med på en svært personlig reise. Konserten er også en slags interaktiv, “real time”-film hvor publikum flytter inn i hodet til en stor låtskriver, hvor de får se verden gjennom øynene hans.

For å si det med David Fonsecas egne ord: “Magien i denne live-opptredenen ligger i at jeg får vist meg selv fram på en måte som jeg aldri har gjort før. Det er en svært personlig tilnærming. For meg er denne forestillingen som å gå på line, hvor jeg balanserer lyd og bilde, virkelig og skjørt som livet selv, men større og mer risikofylt. Og hvis alt går bra, kan det hende at dette også inkluderer konfetti-eksplosjoner!”

David Fonseca er en av de mest produktive og mangfoldige musikerne og komponistene i Portugal. Karrieren hans begynte med bandet Silence 4, som ble en øyeblikkelig suksess og med multi-platinum-salg i hjemlandet. Gjennom hele solokarrieren sin har han levert mange hits og albumene hans er en fin balanse mellom fengende melodier og eksperimentell musikk. Ofte regisserer han sine egne musikkvideoer og tar selv bildene til albumene. Han har også deltatt i svært suksessrike musikalske hyllester til António Variações og David Bowie.

Nylig markerte han sitt 20-årsjubileum som artist. Men Fonseca er ikke en som kaster bort tiden med å se seg tilbake. Han er en oppdagelsesreisende som alltid søker seg inn på nye stier.

DFL