Klezmernatt

KS
Folk
Jødisk Museum
Lørdag 1. september 2018
Dørene åpner 19:30
Scene
Cosmopolite
Billettpris
250/175,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Klezmernatt

Jødisk Museum i Oslo ønsker igjen velkommen til klezmernatt på Cosmopolite, I år med bandene Karsten Troyke & Quartet Scho og Kolsimcha - The World Quintet!

Program:

20.30: Karsten Troyke & Quartet Scho
22.15: Kolsimcha - The World Quintet

Jødisk Museum i Oslo ønsker igjen velkommen til klezmernatt på Cosmopolite, i år med bandene Karsten Troyke & Quartet Scho og Kolsimcha - The World Quintet!

Karsten Troyke er en sanger og skuespiller fra Berlin, som i flere tiår har arbeidet med og fremført jiddische sangskatter med sin særegne stemme. Han samler og formidler glemte jiddische sanger og skriver og fremfører både jiddische tango- og kabaretsanger. Han har gjennom sin karriere turnert i en rekke land. Nå er han tilbake på stor scene i Oslo med sitt firemanns orkester, Quartet Scho.

Kolsimcha - The World Quintet er i klezmermusikkens absolutte elitedivisjon. Gruppen har vist sin suverenitet de siste 30 år gjennom ni album som alle er i særklasse. Virtuositet, spilleglede, improvisasjon og elegante komposisjoner er bare noen av superlativene som knytter seg til dette komplette klezmerbandet! Gjennom et originalt musikalsk språk og sin entusiasme skaper de en særegen atmosfære under sine konserter.

JM