Victor Wooten Trio feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini

Victor
Jazz
Funk
Cosmopolite Scene
Lørdag 27. oktober 2018
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
370/320,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Victor Wooten Trio feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini

Wooten er tilbake med sitt nye album «TRYPNOTYX» og legendariske Dennis Chambers og Bob Franceschini

Victor Wooten slapp sitt siste selvproduserte album «TRYPNOTYX» i september 2017 og nå legger de ut på en omfattende turné.

Lineup:

Han har vunnet Grammy hele fem ganger og er den eneste bassisten som tre ganger har vunnet leseravstemningen til Bass Player Magazine. Han begynte tidlig å spille sammen med brødrene sine, og viste også stort musikalsk talent på banjo og fele. Han har bl.a. hatt en sentral rolle i Béla Fleck And The Flecktones, som med stort hell kombinerte jazz, fusion og bluegrass. Han debuterte under eget navn med ”A Show of Hands” i 1996, og har senere gitt ut åtte soloalbum.

Wooten har også spilt med Bass Extremes og Vital Tech Tones – og dannet for noen år siden superbass-trioen SMV med Stanley Clarke og Marcus Miller. Han har delt studio og scene med størrelser som Chick Corea, The Dave Matthews Band, Bootsy Collins, Branford Marsalis, Mike Stern, Prince og Keb Mo, og regnes av mange som en av arvtagerne til legender som Jaco Pastorius. Rolling Stone Magazine kåret ham i 2011 til en av verdens ti beste bassister gjennom tidene.