Kranium + Nico D

Kranium
Hip hop
5K Productions
Fredag 9. mars 2018
Dørene åpner 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
340,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Kranium + Nico D

En av verdens mest toneangivende dancehall/reggae artist kommer Oslo!

Fans av dancehall/reggae av høy kvalitet har all grunn til å glede seg til 09. Mars 2018 og konserten med Kranium og Nico D!!

::::★Kranium★::::

Kranium kommer til tigerstaden og Cosmopolite med et arsenal av hits som "Nobody Has to Know", "We Can", "Stamina" og "Can't Believe" med vokalbidrag fra blant annet Ty Dolla $ign, Wizkid og Tory Lanez. Den New York baserte jamaikaneren med silkestemmen blander dancehall/reggae med Rnb og afrobeats på en livlig og fengende måte.

Han slo igjennom med monsterhiten "Nobody Has to Know" i 2013, en låt som toppet Itunes-listen "Top Reggae Songs" og ble beskrevet av det anerkjente magasinet Complex som sommerlåten 2014 og høstet tilsvarende rosende kritikk av musikkmagasinet The FADER. Låtens enorme popularitet medført at Drake lagede en cover som han fremført på hans verdensturné "Would You Like a Tour?" i 2014.

Disse siste årene har vært innholdsrikt med opptreden på BET Awards og Notting Hill Carnival, platekontrakt med Atlantic Records og nominasjoner som "Best Reggae Act" på MOBO Awards, noe som har medført at Kranium på få år har etablert seg som en toneangivende artist innen dancehall/reggae. Kranium ga ut den RICKY BLAZE og LMR Pro produserte albumet "Rumors" i 2015. Album inneholdte låter som "Lifestyle", "History" og "Stamina", låter som også har gjort det skarpt på Itunes.

::::☆Nico D☆:::

Helt siden den franskfødte oslosangeren, Nico D skrev skandinavisk musikkhistorie i 2009 ved å gå til topps på de jamaicanske hitlistene med den Jah Mason-gjestede rootsreggae-låten "Ruff Times», har han vært en av Nordens fremste reggaeartister.

De siste årene har Nico D gjort seg bemerket med opptreden på noen verden største reggae-festivaler, turne i Frankrike, samt monsterhiten og spellemannvinneren "Engel", en låte som kom til i samarbeid med Admiral P. Glede deg til en kveld med gamle slagere som "Ruff Times", "Engel", "Kingston Girl", "Trouble In Paradise" mm., samt nyere låter som "Datt ned fra himmelen", "Han Smiler" og "Guide My Steps".