Marcus Miller with special guest Marius Neset

MM
Jazz
Funk
Cosmopolite Scene
Lørdag 21. april 2018
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
550/500,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Marcus Miller with special guest Marius Neset

Med nytt album "Laid Back" inntar Marcus Miller band Cosmopolite - denne gangen med gjesteartist Marius Neset!

Denne konserten er desverre utsolgt.

  • Marcus Miller - bass, bass clarinet
  • Brett Williams - keyboards
  • Alex Bailey - drums
  • Alex Han - saxophone
  • Russell Gunn – trumpet

+ gjest Marius Neset - saxophone

Legendariske Marcus Miller har gjennom sin karriere spilt sammen med jazzlegender som Miles Davis, Herbie Hancock, Luther Vandross og David Sanborn. Han har også hatt en suksessfull solokarriere hvor han har arrangert og produsert låter for en rekke artister.

Fra 1978 – 79 var han fast inventar i bandet på Saturday Night Live. Miller har bidratt på bass på over 500 album og skrevet musikk til en rekke filmer. Han har også vunnet prisen «Most Valuable Player», en pris som gis av NARAS – National Academy of Recording Arts and Science – til anerkjente studiomusikere.

Nå er han klar med sitt nyeste album «Laid Back» på Blue Note i mars 2018, og vi er glade at han nok en gang tar turen innom Cosmopolite. Hans siste konserter hos oss har vært utsolgt, og en bonus denne gangen er at han skal ha med seg en gjestemusiker på scenen – den talentfulle saksofonisten Marius Neset!

Sjekk ut Marcus Miller på Facebook her.

Det gjer også Marcus Miller, mannen bak Miles Davis’ «Tutu» (som han spelte som ekstranummer), med ein av dei beste konsertane eg har opplevd på Cosmopolite. To timar og ti minutt ståande utan pause var ei beint fram livgjevande oppleving, på konserten som var ein del av turneen for den nye plata «Afrodeezia». Perkusjonisten Mino Cilenu var ekstramann på laget, og dei to spelte saman for første gong sidan dei var i bandet til Miles Davis. På Cosmopolite hadde Miller eit sju mann sterkt lag, der han aldri dominerte med bassen, men skapte rom for alle” – Roald Helgheim