Oslo Kulturnatt: Daniel Lemma & Indigorado

Daniel
Pop
Folk
Soul
Cosmopolite Scene
Fredag 11. september 2015
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
Fri entrè
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Oslo Kulturnatt: Daniel Lemma & Indigorado

Daniel Lemma kommer tilbake med sitt band, denne gang med support av den norsksvenske duoen Indigorado. Arrangementet er en del av Kulturnatt i Oslo

Gøteborgeren Daniel Lemma slo igjennom for et bredere publikum i 2000, med soundtracket til Josef Fares film ”Jalla Jalla” og hiten ”If I Used To Love You”.

Siden da har han rukket å slippe hele seks album, hvor musikken har sine røtter i myk amerikansk folk, influert av blues, soul og gospel.

Det er uansett som live artist Lemma virkelig får vist sitt talent, og han har sine mil på baken gjennom byer og land, på barer, klubber og festivaler.

Sjekk hans Facebookside

Indigorado er en norsksvensk duo fra Ås som beveger seg i landskapet mellom folk, pop og jazz. De har spilt sammen siden 2012 og slapp debutsingelen «Please» i mars 2015. Det siste året har de turnert i Norge, Spania og England og har fått meget gode anmeldelser for deres sjelfulle konserter. Gjennom årene har Indigorados musikalske uttrykk blitt sammenlignet med artister som Lana del Rey, José Gonzalez og Stevie Nicks uten at noen av disse gir en helhetlig beskrivelse.

Sjekk Indigorado sin Facebookside og hør dem på Soundcloud

KN