Cuban Beats Allstars

Cuban Beats Allstars
World
Oslo World
Fredag 30. oktober 2015
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
250/200,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Cuban Beats Allstars

Magisk og musikalsk opplevelse utenom det vanlige

Cuban Beats All Stars - Gamle Orishas blir som nye

Det finnes knapt noen musikk i verden som kan få dansefoten til å rykke så mye som kubansk hip-hop. Har du ikke hørt kubansk hip-hop, sier du? Da gikk du glipp av Orishas, bandet som la verden for sine føtter på 2000-tallet med sin uimotståelige miks av hip-hop og kubanske salsa- og rhumbarytmer. Orishas la opp i 2009, men du trenger likevel ikke fortvile, for fremtiden er lovende: Cuban Beats All Stars (må ikke forveksles med Afro-Cuban All Stars!) har oppstått av Orishas’ aske, med mange av de samme bandmedlemmene.

Det vil si at Hiram Riverí, Latin-Amerikas mest rappkjefta MC, fremdeles spytter tekstene ut i et svimlende tempo, og prisbelønte DJ Tillo lager det kvasseste lydsporet du kan tenke deg. Vladimir Núnez er en perkusjonist som lett kunne ha trukket et stort publikum alene, og Nelson Palacios står bak både komposisjoner og svimlende live-improvisasjoner. Vokalist Roemer Pinatel er det eneste nye tilskuddet, men hans melodiøse stemme løfter prosjektet til noe mer universelt, mer originalt, enn Orishas var i sin tid.

CBAS er også mer elektronisk og mer bygget opp rundt DJ Tillos eksperimenterende samples, og det er vel ikke vanskelig å se for seg effekten denne musikken vil ha på et dansegulv. CBAS kan sjarmere ethvert publikum i senk, og kommer til å gjøre uutslettelig inntrykk på et kaldt og høstlig Oslo!

Sjekk deres hjemmeside og Facebookside