Django Lassi

Django Lassi
Jazz
Folk
Cosmopolite Scene
Lørdag 6. september 2014
Dørene åpner 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
220/170,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Django Lassi

Fra klubbscenen i Berlin med en blanding av jazz, swing og Balkan musikk..

Django Lassi var hos oss på Cosmopolite under Djangofestivalen tidligere i år. Det var første gang de spilte i Norge – og en så vellykket avslutning av festivalen at vi fikk lyst til å få dem tilbake for full konsert.

Det er blitt skrevet om dem at det nesten er god nok grunn til å gifte seg, bare man vet at Django Lassi spiller i bryllupet. De spiller energisk balkan-swing i moderne drakt, og er et strålende live-band, som gjør det svært vanskelig å sitte stille på stolen under konsertene. Bandet har base i Berlin, og består av musikere fra fire forskjellige nasjoner, som alle elsker sigøynerjazz og balkan-rytmer.

Samtidig er det også rom til mye annet i musikken deres – fra moderne dansemusikk til mer blues-inspirerte øyeblikk. Django Lassi skriver dessuten sitt eget materiale, som bl.a. kan høres på albumet ”Szupa Czipa” fra 2013. Og selv om de brenner for den rike arven etter Django Reinhardt, har alle medlemmene mange andre jern i ilden også.

Django Lassi består av Yasir Hamdan, Laurin Habert, Roland Satterwhite, Yatziv Caspi, der Klark, Laurent Humeau og Jonas Müller. Vi på Cosmopolite lover en brennhet kveld med stort driv og fengende rytmer!

Du kan sjekke ut musikk og videoer på deres hjemmeside her