Releasekonsert: This is the way

NGV
Annet
Soul
Pop
Norwegian Gospel Voices
Lørdag 4. oktober 2014
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
250/200,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Releasekonsert: This is the way

Releasekonsert med en av Oslos beste gospelkor. Nyskapende og moderne urban gospel med elementer fra soul, RnB og pop.

For 20 år siden ble NGV(Norwegian Gospel Voices) opprinnelig opprettet som Romeriket gospelkor. NGV har siden vært kjent som et energirikt kor på scenen med dyktige sangere. NGV er et tverrkirkelig gospelkor som holder til i Oslo og består av rundt 20 sangere i alderen 20/30 år. De leverer nyskapende og moderne urban gospel med elementer fra soul, RnB og pop. Sangene fremføres med en sterk formidlingsevne, fengende moves og ekte sangglede. NGV har en pasjon for å skape god musikk som kan inspirere mennesker på tvers av alder og geografi.

I anledning deres 20 års jubileum kommer de nå ut med platen " This is the way". 4. Oktober 2014 på Cosmopolite scene, er dagen det braker løs. Koret kribler etter å få stå scenen og presentere det de så lenge har jobbet for. NGV har med seg flere dyktige musikere i ledelse av dirigent Kristin Minde, som vil være med å sette stemingen for kvelden. Det blir en flott og variert konsertopplevelse!

Låtene frå platen er skrevet og komponert av bl.a.: Kristin Minde(Dirigent), Joakim Arenius(Praise Unit), Sindre Røyland, Janne M. Severinsen, Anne Kristine Aadnesen og Silje Maria Selvåg.

 

Bilettpriser:
Voksen: 250 kr (+ bill.avg)
Student: 200 kr (+ bill.avg)
Tidligere NGV-medlemmer: 200 kr (+ bill.avg)