Christine and the Queens

Christine and the Queens
Pop
Institut français de Norvège | Monstera
Onsdag 5. november 2014
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
130,-/80,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Christine and the Queens

Frankrikes nye popdronning Christine and the Queens kommer med sitt første album, "Chaleur Humaine" som for tiden er Frankrikes bestselger

Frankrikes nye popdronning Christine and the Queens drar på turné til Norden, og kommer til Oslo. Chaleur Humaine, hennes første album fra juni i år, er for tiden Frankrikes bestselgende album.

Etter tre kritikerroste singler, som Cripple og Nuit 17 à 52, har albumet Chaleur Humaine allerede gjort stor suksess blant både publikum og musikkanmeldere. Det kan virke som om multikunstneren fra Nantes, som både er tekstforfatter, komponist og sanger, har funnet sin magiske oppskrift ved å blande chanson française med popmusikk som grenser opp mot elektronika og R&B. Resultatet er et personlig og fengende musikalsk verk som lykkes med den hårfine balansen det er å sjonglere mellom ulike sjangere.

Konsertene til Christine and the Queens beskrives ofte som kunstneriske 'melting-pots', hvor hun gir alt på scenen og byr på både dans, teater og performance. Christine and the Queens har tidligere varmet opp for navn som Lykke Li, Woodkid og Lilly Wood and the Prick. Dette ligger helt klart an til å bli årets største franske nykommer!

Sjekk hjemmesiden hennes

Hennes YouTube kanal

ARRANGØR: Institut français de Norvège & Monstera i samarbeid med Cosmopolite