MIS – Mexican Institute of Sound

MIS
Rock
World
Hip hop
Cosmopolite Scene
Fredag 20. september 2013
Dørene åpner 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
200/150,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

MIS – Mexican Institute of Sound

Elektronisk musikk med snert. Et fargerikt teppe av gammelt og nytt, elementer av electronika, dub, disco, hip hop, rock, cumbia og mariachi-musikk.

Mexican Institute of Sound (MIS ) spiller elektronisk musikk med snert. Bak dette spennende prosjektet fra Mexico City finner vi DJen og produsenten Camilo Lara, som har gitt ut fire album under MIS-navnet.

Mexican Institute of Sound startet opp i 2005, og heter Instituto Mexicano Del Sonido på spansk. Lara har en samling på mer enn 45 000 vinylplater, og sampler gjerne fra gamle mexicanske LPer. Hans egne utgivelser blir dermed et fargerikt teppe av gammelt og nytt, der elementer av electronika, dub, disco, hip hop, rock, cumbia og mariachi-musikk veves sammen på en lekende og fengende måte.

Camilo Lara står i spissen for den elektroniske musikkscenen i Mexico, og har etter hvert fått mange tilhengere rundt om i verden. Musikken hans er smart, urban og annerledes, og er heller ikke redd for å kommentere de politiske forholdene i hjemlandet. Både Beastie Boys, Placebo og Tom Tom Club er venner og store fans.

Om du vil sjekke ut musikken til Mexican Institute Of Sound, finner du masse av av låtene hans på både YouTube, WiMP og SoundCloud. New York Times og BBC er blant de som har latt seg begeistre. Det tror vi at du vil oppleve også.

“The sound of old Mexican cumbias, boleros and mariachi tunes scrambled with samples, effects and beats, from lounge music to funk to low-budget beat boxes.” - NEW YORK TIMES