La Descarga + Black & White Salsa Party

La Descarga
World
Cosmopolite Scene
Lørdag 5. oktober 2013
Dørene åpner 21:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
175,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

La Descarga + Black & White Salsa Party

Norges eldste og beste salsaorkester La Descarga byr på salsa og timba med den norske "latinlegenden" Sverre Indris Joner som bandleder og pianist.

Oslos salsaveteraner i full vigør!

Helt siden La Descarga ble grunnlagt i 1986 har Sverre Indris Joner og Sergio Gonzaelez strødd om seg med synkoper og gledet Oslo-publikummet med høy-oktan salsa. Noen vil huske den legendariske og ville pionertiden på Filmkafeen, Cafe de Paris og Smuget den gang man knapt visste hva salsa var. Andre fra glansdagene på Rebecca West, Kristiania og Belleville med heftige dansekvelder og tett klubbstemning. Deretter fikk suksessen med Hovedøen Social Club mye av tiden og oppmerksomheten noen år og aktiviteten sank.

Men… Rocambole var ikke død (for den som skjønner seg på prehistoriske smusslitteratur-referanser). De gamle er stadig eldst! Med dette 10 mann sterke orkesterets konsert på Cosmopolite 27/10 er det duket for en heftig danseaften. Med sitt repertoir med en passe blanding av salsa og timba får også tilhengere av de forskjelligste danseretninger etter behag. Men fokus er alltid på at musikken skal være ypperste sortering, også for den som kun kommer for å lytte.

Nå som den gang har de dekning for sin ord om at de spiller ”energiske polyrytmiske synkoper som går rett i hoftepartiet og tvinger deg ut på dansegulvet.”

http://www.indris.net/ladescarga

Norges eldste og beste salsaorkester La Descarga byr på salsa og timba med den norske "latinlegenden" Sverre Indris Joner som bandleder og pianist.

Program:

21.00 - 22.00 Introkurs i Cha cha cha
22.00 - 22.30 DJs Piedra & Juan-in-a-million
22.30 - 23.15 La Descarga live
23.15 - 00.00 DJs + danseshows
00.00 - 00.45 La Descarga live
00.45 - 03.00 DJs