Joaquín Grilo

Joaquín Grilo
Folk
World
Centro de Flamenco
Fredag 14. juni 2013
Dørene åpner 20:00
Scene
Cosmopolite
Billettpris
320,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Joaquín Grilo

Verdensstjernen Joaquín Grilo er tilbake i Oslo og vil nok engang trollbinde oss med flamencoens mystikk! Han har blitt kåret til Spanias beste flamencodanser og har en lang og solid karriere som både danser, pedagog og koreograf.

Flaco Producciones presenterer

”Grilo – En Concierto”

Verdensstjernen Joaquín Grilo er tilbake i Oslo og vil nok engang trollbinde oss med flamencoens mystikk!

Den elegante og kraftfulle danseren kommer fra Jeréz de la Frontera og er en ettertraktet artist både i Spania og verden over. Han har blitt kåret til Spanias beste flamencodanser og har en lang og solid karriere som både danser, pedagog og koreograf. Allerede som 13-åring var han på turné utenlands og mottok sin første pris. I 1992 opptrådde han på ”Zambra” i Madrid med Joaquín Cortes, Antonio Canales, Cristobal Reyes, Joaquin Ruiz og Adrian. Året etter ble han kontaktet av Vicente Amigo for å samarbeide i forestillingen ”De mi corazon al aire”, dessuten har han vært solodanser med Paco de Lucia på flere av hans verdensturnéer! Foruten å medvirke i en rekke CD og DVD innpillinger (f.eks ”Flamenco” av Carlos Saura) har han produsert bl.a. ”Leyenda Personal” med pianisten Dorantes, som ble kritikerrost og høstet en rekke priser. Hans siste produksjon, ”La Mar de Flamenco” hadde premiere under XVI Festival de Jeréz, 2012.

Med Juan Requena og José Valencia som også begge er prisbelønte artister og i topp-eliten av flamencoutøvere i dag, samt ”Elena” fra Centro de Flamenco, vil de sammen få Cosmopolite til å koke denne kvelden!

Line up:
Gjesteartister fra Spania:
Joaquín Grilo – dans
Juan Requena – gitar
José Valencia – sang
Fra Centro de Flamenco
Elena – dans
Koreografi: Joaquin Grilo
Musikk: Juan Requena

Joaquin Grilo holder workshop ved Centro de Flamenco, 10 – 16 juni!

www.centrodeflamenco.no