Drag & Burlesque Show

Drag & Burlesque show
Dragshow
Cosmopolite Scene | Salty
fredag 5. april 2024
Dørene åpner 20:00
Konsert starter 21:00
Scene
Belleville
Billettpris
250,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Drag & Burlesque Show

Drag & Burlesque har funnet veien inn på Belleville! 

Denne kvelden kommer til å bestå av glitter, musikk og ikke minst god stemning. Gjengen på scenen er en kombinasjon av litt for mange personligheter - men ikke la deg skremme! De er utrolig fine å se på, og kommer til å få deg til å føle på både det ene og det andre.

ARTICA
Artica er en visuell queen med elementer fra camp og 90-talls runway look. Hun er pen, men ikke redd for å være skitten om hun må. Marius startet med drag i 2017, først som en hemmelighet, men ble etter hvert komfortabel med å vise frem sitt talent mens ferdighetene rundt sminke og looks vokste med tiden. Artica har endt opp med en følgerskare på til sammen 15.000 både på TikTok og på Instagram! Men hun har ikke bare bygget opp sitt rennomé på sosiale medier, de har også vært en del på scenen, både med show på afterski, Open Drag Stage, lokale barer og så utlandet. Artica ble for alvor kjent da hun gjorde sin TV-debut med første sesong av Drags som gikk på TV2 i 2022.

SALTY
Etter 6 år som drag artist har Salty bidratt med å sette drag på kartet i Norge.

Til dags dato er hen av de mest anerkjente drag artistene i Norge, og ikke uten grunn. Etter gullknapp, og semifinale i Norske Talenter ble opptreden stilt ut på Nasjonalbiblioteket under Skeivt Kulturår. Samme år var Salty konferansier for åpningen av Oslo Pride. Salty har hatt stor impact både innad i drag- og burlesque miljøet men også i underholdningsbransjen. De har blitt intervjuet av Harm & Hegseth, flere radio- og tv-intervjuer, samt vært aktuell med realityserien Drags på TV2.

Med sitt brede repertoar har Salty alltid hatt noe å se frem til. I tillegg til å ha reist innad i landet på kryss og tvers, så har også Salty opptrådt mye i utlandet. Med Island, Kroatia og Frankrike for å nevne et par - hvor sistnevnte gjorde at Salty fikk tittelen "Internasjonal prisvinnende dragartist"!

NOVELTY STARR
Burlesque/Gorelesque/Sirkus/Drag - artist med en bachelor innen maske og hårdesign og en forkjærlighet for de mørkere sidene av burlesque og scenekunst. Hun har fordypning i parykk styling, og styler både eget og andres scene hår. Novelty har spredd både glede og gru til publikum i inn- og utland i et helt tiår, og har ingen planer om å gi seg. I 2017 landet hun dessuten tittelen Miss Pinup International under finalen i London. Når hun ikke er på scenen jobber hun som makeup-artist i film og tv, og har en imponerende CV å vise til.

SCARLET RAVEN
Har bakgrunn i sminke, visuell kunst, teater og filmutdannelse. Etter mange års erfaring både foran og bak kamera, har hun også hatt gleden av å vise frem sin kreativitet og sjarm på scenen som burlesque artist under navnet “Scarlet Raven”. Hennes første anledning var under Fifi Presents show i 2019, som ga mersmak da Scarlet vant “Judges Favourite”-tittelen. Deretter har hun fått reise rundt og opptre på forskjellige spennende scener og festivaler, både i Norge og i utlandet. Med flere priser under beltet, har hun en tendens til å bli kveldens snakkis under et show, enten det er for å ha opptrådt med okkult burlesque i en kirke, eller for å ha vært en karakter fra filmen Shrek.

ELEKTRA PUZZZ
Katinka har et imponerende og viktig repertoar, både i jobb og utdanning, men også hva hun gjør på fritiden. Med master innenfor drama og kommunikasjon, er hun bl.a. produsent, styremedlem, jobber som teaterpedagog og har workshop med drag. Hun står bak produksjoner som Open Drag Stage, Oslo Drag Festival, m.m. Hun bidrar til at hele Norge har et mer tilgjengelig kulturtilbud for skeive, og andre som ønsker å bli mer kjent med dette miljøet. Queue karakteren hennes Elektra Puzzz! Hen er en flytende drag karakter som kan være høyt og lavt, maskulint eller feminint, og alt på en gang. Hen har visuelt sterke, fargerike fremtoninger på scenen, som både kan bære preg av viktige budskap, eller pur underholdning. Elektra Puzzz sin styrke ligger ikke bare i formidling og humor, men også koreografi og design.