Ingvild Homme Trio Support: Randi Oline

Ingvild
Visesang
Ingvild Homme
lørdag 30. september 2023
Dørene åpner 19:30
Konsert starter 20:30
Scene
Belleville
Billettpris
310,- + Avg.
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Ingvild Homme Trio
Support: Randi Oline

Med sterke tekster og vakker stemme blir det lun og fin stemning når Ingvild Homme (trio) inntar Cosmopolite Scene (Belleville) i september.

Ingvilds tredjeplate "Detta lyset" ble sluppet på vårparten 2023, og det er denne plata vi får høre lørdag 30.september. Sammen med gitarist Christer Slaaen og Andreas Løwe spås det sterk formidling av Ingvilds nære tekster.

Ingvild har lang fartstid som musiker, formidler og låtskriver. Karrieren som startet på Åsane folkehøgskole, har senere ført henne til store og små scener rundt omkring i Norge. Ingvild er en unik viseartist, med sterke skussmål i ryggen fra noen av Norges fineste viseartister. NRK P1 (Norsk på norsk) sammenlignet Ingvild med Joni Mitchell og Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg mener stemmen hennes «oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll», mens Ola Bremnes har uttalt at musikken hennes er «nydelig; visesang av fineste sort».

Musikkjournalist Tor Hammerø oppsummerer at Ingvild etablerer «seg raskt som en artist, låtskriver og formidler av noe personlig som vi skal gi mye oppmerksomhet i åra som kommer»
_________________________

SUPPORT: Randi Oline.

Randi Oline er en låtskriver og artist fra Brøttum i Ringsaker som lager musikk på norsk med låttekstene i fokus. Helt siden barndommen har hun skrevet dagbøker, dikt og sanger, hovedsakelig for seg selv, men etterhvert også med et ønske om å nå ut til og vekke følelser hos andre. I 2022 ble hun uteksaminert fra musikkskolen LIMPI på Lillehammer og tidlig i 2023 begynte hun å slippe egen musikk. 1. juni kom tredje singel, “Gatene fylles av farger”, som ble skrevet etter terroren natt til 25. juni i fjor. Selv kaller hun den “en kjærlighetserklæring til det skeive miljøet og pride”. I år er hun vinneren av Norsk Viseforums artiststipend.