Caitlin Rose

Caitlin Rose
Americana
FKP Scorpio
onsdag 20. september 2023
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Belleville
Billettpris
260/160,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Caitlin Rose

Caitlin Rose kommer til Oslo og spiller på Belleville i høst!

Caitlin Rose er en amerikansk singer-songwriter som er kjent for sin moderne tilnærming til countrymusikk. Hun startet sin karriere som musiker allerede i en alder av 15 år, og har gitt ut tre kritikerroste album, nå sist med «CAZIMI», som kom på tampen av fjoråret. Rose har blitt sammenlignet med artister som Neko Case og Loretta Lynn, og har en stemme som sømløst glir fra fløyelsmyk til livstrøtt.

Debuten, «Own Side Now» (2010), fikk mye oppmerksomhet og ble omtalt som en av årets beste utgivelser. Oppfølgeren «The Stand-In» (2013) ble igjen hyllet av kritikerne og det var mye snakk om at dette ville blir gjennombruddet hennes. Istedet forsvant hun i sju år.

I februar 2020 var hun klar til dyst igjen og gikk i studio i Nashville. Litt over en uke senere feiet en tornado over øst-Nashville og jevnet halve bydelen med jorden, og etter det var det duket for pandemi. Men da fikk hun tid til å leke mer med musikken og utviklet albumet videre. Mot slutten av 2022 ble albumet omsider sluppet, ni år etter det vanskelige andrealbumet.

Caitlin Rose er en av våre absolutte favoritter blant nye Americana-artister. Vi føler oss veldig trygge på at konserten på Belleville vil være en av høstens ubestridte høydepunkter.