Melis Releasekonsert

Melis
Pop
Melis
Onsdag 25. mai 2022
Dørene åpner 19:00
Konsert starter 20:00
Scene
Belleville
Billettpris
225,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Melis Releasekonsert

Etter flere singler utgitt i tidsrommet 2019-2021, slipper Melis den 6. mai i år sitt debutalbum «I Still Write Songs About You»- og feirer derfor med å invitere publikum til en helt spesiell konsertopplevelse.

Melis er en liveartist av de sjeldne. Det internasjonale nivået hun opererer på er uten tvil noe du vil ha mer av når du først har fått smaken på det. Hennes ekstroverte scenepersonlighet, og troverdige og smakfulle formidlingsevne har gang på gang trollbundet hennes publikum. Det er rett og slett vanskelig å ikke bli berørt av hennes artisteri, hennes musikk, hennes tekster, og ikke minst, hennes evne til å fange folks hjerter med sin store stemme.

Med tung 90-talls-baggasje fra de fire store; Mariah, Céline, Whitney og Destiny’s Child/Beyoncé, forsøker Melis å skape en musikalsk verden som legger vekt på vokal og vokalharmonier, solide melodier, og en instrumentering som ofte lander i det organiske lydbildet. Hvis du lytter deg forbi R&B’en og pop’en kan man også, hvis man lytter godt, høre hennes røtter i jazzen.

Singelen «Don’t Feel Sorry For Me» ble sommeren 2021 plukket opp som ukens anbefaling på NRK P3 Urørt, og hennes tredje- og siste singel Deadzone, ble listet som nr 4 av 200 poplåter på NRK P3s Urørt-liste. Sistnevnte ble også listet på NRK P1 i godt selskap med hennes forrige singler «Hello Love» og «Paint My Nails».

25. Mai er hun klar for å spille musikk fra sitt helstøpte debutalbum «I Still Write Songs About You» på Belleville scene (Cosmopolite), og dette blir kvelden fansen sent vil glemme.

 

Det tilbys vergeordning på denne konserten, hvor publikum under 18-år kan komme inn i følge med en verge/foresatt.