Post-releasekonsert: Flown

Dim Grey
Rock
Dim Gray
Lørdag 3. oktober 2020
Dørene åpner 19:00
Scene
Belleville
Billettpris
175/125,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert
Spilleliste Spotify

Post-releasekonsert: Flown

Dim Gray inviterer til forsinket feiring av debutalbumet Flown, som kom ut i sommer.

Kjære publikum,

Denne konserten vil gå som normalt i henhold til dagens smittevernsreglement. Vi vil nummerere alle sitteplasser og gjester får tildelt et setenummer i døra. Ved inngangen blir dere bedt om å registrere kontaktinformasjon slik at vi vet hvor alle sitter og har kontaktinformasjon, av hensyn til smittesporing.

Oslo-bandet Dim Gray spiller melodidrevne låter i et post-progressivt lydlandskap. Trioen inkorporerer elementer fra folkemusikk i et moderne sound som ligger i krysningspunktet mellom Radiohead og Fleet Foxes. Et stort og skiftende spekter av lyder og ideer forankres i sårbar vokal og skjelvende gitarer. Debutalbumet Flown kom 12. juni.

Medlemmene i Dim Gray kommer fra hver sin kant – både musikalsk og geografisk. Håkon Høiberg, Oskar Holldorff og Tom Ian Rogne Klungland flyttet alle sammen til Oslo fra hver sin krok i 2012. De fant hverandre, og snart begynte de å spille sammen. Med vidt forskjellige referanser og musikksmak har trioen arbeidet seg frem til et unikt musikalsk uttrykk.

Dim Gray er:
Håkon Høiberg – gitar, vokal
Oskar Holldorff – vokal, tangenter
Tom Ian Rogne Klungland – trommer, vokal