Samspill Sessions med Charles Mena og Fela

Charles
Hip hop
Cosmopolite Scene
Fredag 9. desember 2016
Dørene åpner 20:00
Scene
Belleville
Billettpris
Fri entrè
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Samspill Sessions med Charles Mena og Fela

Charles Mena med husband presenterer Felipe Orellana (Fela)

Fela (Felipe Orellana):
Oslo fikk først øye på Fela da han fremførte «Kompis» på Sa-G sin mixtape kalt «N.O.K.A.S» i 2007. Året etter slapp han og gruppen Breaknecks sin første offisielle singel «Rett ut av Groruddalen» produsert av Nasty Kutt, som ble en anthem for ungdommene i Groruddalen.

Siden den tid har Fela rukket å gi ut 6 utgivelser på egenhånd, bla solo skiven "D.U.R.E" under EMI som vant «Årets hip hop album» av WiMP i 2012, han har vunnet den nasjonale musikk konkurransen RapValg med låten "Brev Til Kongen" og nylig sluppet andre solo album "RÅE", med gjester som bla Petter Barli og Zawadi.

Fela har rukket å spille å store scener rundt om i landet, i tillegg holdt skrive kurs via DKS for skolebarn rundt hele Norge er for tiden i studio for å gjøre ferdig et album med sitt storband, "TSJ".

Småbarnsfaren er ett kjent fjes i hip hop miljøet og er også involvert i både teater som skespller og manusforfatter for ett eget film prosjekt som lanseres til nyåret.

Charles Mena:
Charles Mena er kjent for sine musikkprosjekter Ras Nas, 2NH, Diaspora Africanus og sitt samarbeid med Bugge Wesseltoft på The Organ Club. I tillegg til å være musiker, er Charles er tekniker, samt har jobbet som turne-manager for en rekke norske og internasjonale band. I tillegg har han tidligere jobbet som teknisk leder på Åpent Teater i Oslo, og er nå konsulent på Øvingshotellet i Oslo. Han har også jobbet som stage-manager på mange norske festivaler: Norwegian Wood, Quart-festivalen, Mela, Notodden Blues Festival, Øyafestivalen, Hovefestivalen, Inferno festival, m.fl.

Husbandet består av:

  • Mark Axiak: Gitar
  • Sondre Mæland: Bass
  • Lorenzo Nardocci: Keyboards
  • Charles Mena: Trommer