Tito Guevara Estrella

Tito Guevara Estrella
World
Samspill International Music Network | Cosmopolite Scene
Onsdag 19. november 2014
Dørene åpner 20:00
Scene
Belleville
Billettpris
150/80,- +avg
Aldersgrense
18 år med gyldig ID
Seter
Unummerert

Tito Guevara Estrella

Tito Guevara Estrella skaper en musikalsk møteplass gjennom Latinamerikanske viser, så det er duket for en spennende og lidenskapelig konsert.

TITO GUEVARA ESTRELLA opprinnelig fra Ecuador, har gjennom et langt musikerliv virket som perkusjonist, fløytist og komponist.

Gjennom originale prosjekter som Sonora Cimarrón, Flamenco Duro og Ensemble Mestizo, har han bragt musikk fra hele Latin-Amerika til Norge.

Samspill Sessions har utfordret Tito til å ta på seg rollen som prosjektleder for en samarbeidskonsert som skal representere hans kunstneriske virke og viktige integritet i musikknorge. Med dette prosjektet ønsker han å formidle tradisjonell populærmusikk fra Latin-Amerika og servere den på ny og original måte.

Med en original besetning med noen av de fremste musikerne i det norske jazz- og verdensmusikkmiljøet i Norge, er det duket for en spennende og lidenskapelig konsert.

Lytt til Titos musikk her

Bandet:

  • Tito Guevara Estrella (Vokal, fløyter, strenger og perkusjon)
  • Øyvind Brekke (Brass)
  • Kjetil Lund (piano, trekkspill, flygelhorn, kor)
  • Luis Alberto Sucari (kontrabass)
  • Torbjørn Sandvik (gitar, tres, cavaquiño, kor)
  • Eduardo Cedeño (perkusjoner, kor)

Høsten 2014 samarbeider Samspill International Music Network og Cosmopolite om konsertserien Samspill Sessions. Sammen har vi utfordret de anerkjente musikerne Javid Afsari Rad og Tito Guevarra Estrella til å ta på seg rollene som prosjektledere for en samarbeidskonsert som skal representere deres kunstneriske virke og viktige integritet i musikknorge.

Samspill

Samspill Sessions skal være en arena der verdensmusikere kan skape nye musiske samarbeid av høy kunstnerisk kvalitet. Prosjektene skapes av de utpekte prosjektledere og skal være med på å skape en allsidighet og ny interesse for de musiske skatter som befinner seg i verdensmusikkmiljøet i Norge i dag. Samspill Sessions ønsker å bidra til nye samarbeid mellom profesjonelle og innovative tradisjonsmusikere og musikere fra andre sjangre, der et av fokusene er å fremme Samspill sine musikermedlemmer og samarbeidspartnere.